Home > Rayne > Blech :(

Blech :(

September 20th, 2007

I feel like poopie πŸ™

Left work at 3pm because I feel like crap. My boss was supposed to be back by three and she wasn’t there when I left. She knew I was leaving. I told her I was leaving at three. Originally I wanted to go home earlier. I would have called in if I had gotten up earlier. But I spent most of the night coughing, my sinuses are going haywire, my throat hurts and now my stomach is killing me.

Master tried to call me all day. I never once heard my phone ring. He got this weird message that said my number didn’t exist and the AT&T chick told Him that means I was out of my home area. Well, unless my home area ends at the end of the block, I was still in it! I never left my job and my job’s a block away.

Blah. Nap time, right?

 

Categories: Rayne Tags:
Comments are closed.
%d bloggers like this: